ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΑΦΙΞΗ ΣΤΙΣ 13:00

Στην άφιξη θα χρειαστείτε να επιδείξετε στην υποδοχή ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας είναι όπως η ταυτότητα, το διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να καταβάλλετε το ποσό που αντιστοιχεί στη διαμονή σας καθώς η πληρωμή του γίνεται σε κάθε περίπτωση πριν ή κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μετρητών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των ελληνικών και των ξένων τραπεζών. Αν έχετε κάποια αμφιβολία για την κάρτα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 12:00

Στην αναχώρηση θα πρέπει να παραδώσετε το κλειδί του δωματίου στην υποδοχή και να εξοφλήσετε πιθανές χρεώσεις που έχετε από το cafe bar ή από άλλες υπηρεσίες. Στη συνέχεια εκδίδονται και σας παραδίνονται όλα τα νόμιμα παραστατικά όπως είναι η απόδειξη ή το τιμολόγιο υπηρεσιών και η απόδειξη είσπραξης φόρου διαμονής.

Η παράδοση του δωματίου πραγματοποιείται έως τις 12:00 το μεσημέρι. Κατόπιν συνεννόησης με την υποδοχή και αν αυτό είναι εφικτό, υπάρχει η δυνατότητα για καθυστερημένη αναχώρηση (late checkout) έως τις 18:00 με επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε κατά την αναχώρησή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μαζί σας όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα.

This site is registered on wpml.org as a development site.